Logisztika


Befektetéseink főleg a belföldi, logisztikai piacra fókuszálnak és a stabil megbízói körrel rendelkező és nagy fejlődési potenciállal bíró kis- és középvállalatokra irányulnak.A WIN Capital minden esetben az irányítást biztosító részesedés megszerzésében érdekelt és a konszolidációs stratégiájának megfelelően nyitott a mikrovállalkozások irányába történő befektetésekre is.

Jelenlegi befektetéseink


A Happy Cargo Kft. 2016-os alapítása óta foglalkozik hűtős, szállítási feladatok ellátásával Magyarország területén belül. Flottája különböző méretű és felépítménnyel rendelkező hűtőberendezéssel ellátott eszközöket, illetve konténerszállításra alkalmas sasszékat foglal magában. A WIN Capital Kft. 100%-os tulajdona 2021-től.


A DCL Logisztika Kft. egy FMCG fókuszú logisztikai szolgáltató, partnerei között megtalálhatóak Magyarország legnagyobb kereskedelmi láncai.

Egyedülálló K+F tevékenysége jelenti számára azt az értéket, melyet a fenntarthatóbb logisztika irányába elkötelezett vállalatok rendelkezésére tud bocsájtani. A WIN Capital Kft. többségi tulajdona 2021-től.


A világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatójával alapított közös vállalat, melynek elsődleges célja a konténerszállítási szolgáltatás biztosítása a magyarországi- és a régiós piacon. A Medlog Hungary Trucking Zrt, a WIN Capital Kft. kisebbségi tulajdona a 2021-es alapítása óta.